logo2
       Φροντιστήρια Μ.Ε. & Κέντρα διά Βίου Μάθησης

logo3

 
 
   button online enim yellow  p-facebook-pencil256  p-instagram2  p-linkedin-pencil256  p-twitter-pencil256  p-youtube-pencil256
 • 00-pedio-gnosisb.jpg
 • 03-xwroi.jpg
 • 05-online--.jpg
 • 06a.jpg
 • 07a.jpg
 • 09-epityxontesb.jpg
 • 11-boy-girl.jpg

e-pediognosis-banner-2

 

Εγγραφές και έναρξη Μαθημάτων

για το σχολικό έτος 2021-2022 

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκίνησαν!

Από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, η Γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 π.μ. με 9:00 μ.μ. για πληροφορίες και εγγραφές.

 

Για όλους εμάς στο ΠΕΔΙΟ ΓΝΩΣΗΣ, η ασφάλεια των μαθητών είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Για αυτόν τον λόγο τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν είτε διά ζώσης στις ευρύχωρες και ασφαλείς αίθουσές μας, είτε διαδικτυακά με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία, ανάλογα και σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.

 

check01  Γ' Λυκείου, έναρξη μαθημάτων  Τετάρτη 25/8/21
check01  Γ' Λυκείου απόφοιτοι, έναρξη μαθημάτων  Δευτέρα 6/9/21.
check01  Α' και Β' Λυκείου, έναρξη μαθημάτων  Δευτέρα 6/9/21.
check01  Γυμνάσιο, έναρξη μαθημάτων  Δευτέρα 6/9/21.
 
Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα Σπουδών
ανά Τάξη και Προσανατολισμό μπορείτε να δείτε εάν πατήσετε εδώ.
 

Για ενημέρωση ONLINE, πληροφορίες, εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. καλέστε μας στο τηλέφωνο 211 411 2118  (Δ-Π: 2μμ - 9μμ)   ή
  2. στείλτε μας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    ή
  3. συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας-ενδιαφέροντος.
................................................................................................................................................................

Επιτυχόντες κ' Στατιστικά βαθμολογικά στοιχεία

Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την προσπάθεια και τις υψηλές επιδόσεις τους καθώς επίσης και στους καθηγητές μας που για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν με εξαιρετική επιτυχία στο τόσο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο τους.

Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί οι φετινές μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας φέρνουν το φροντιστήριο ΠΕΔΙΟ ΓΝΩΣΗΣ για μια ακόμα χρονιά στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε επιτυχόντες και αριστεύσαντες. Αυτή η επιτυχία αποτελεί τιμή, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους μαθητές μας και τους γονείς τους που μας εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία των παιδιών τους.
 
 2021-epityxontes-mini
 

Ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία των υψηλών επιδόσεων των μαθητών μας:

 • Στα Μαθηματικά το 45% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 24%. Κορυφαία επίδοση: 4 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 18!
 • Στη Γλώσσα - Λογοτεχνία το 57% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 14. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 24%. Κορυφαία επίδοση: 5 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 17!
 • Στην Πληροφορική (ΑΕΠΠ) το 60% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 38%. Κορυφαία επίδοση: 10 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 19 και οι 4 εξ αυτών έγραψαν 20!
 • Στα Οικονομικά (ΑΟΘ) το 90% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 48%. Κορυφαία επίδοση: 17 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 19 και οι 8 εξ αυτών έγραψαν 20!
 • Στη Φυσική το 46% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 37%. Κορυφαία επίδοση: 3 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 19!
 • Στη Χημεία το 46% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 28%. Κορυφαία επίδοση: 2 μαθητές μας έγραψαν πάνω από 19,5!
 • Στη Βιολογία το 40% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 17. Tο αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι 27%. Κορυφαία επίδοση: 2 μαθητές μας έγραψαν 20!
................................................................................................................................................................
 
ktirio5
Καλωσήρθατε στο logo4-mini
 
  Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές
 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του πρώτου πολυχώρου εκπαίδευσης που γεννήθηκε στο Περιστέρι και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στον κόσμο της εκπαίδευσης και της γνώσης.

Στην εποχή της τεχνολογίας και της ταχύτητας, η έμπειρη ομάδα των καθηγητών μας, συνεχίζει την ποιοτική και υψηλού επιπέδου παροχή εκπαίδευσης αλλά και παιδείας στους μαθητές μας, με μοναδικό σκοπό την αρτιότερη προετοιμασία τους στο καθημερινό απαιτητικό σχολικό πρόγραμμα και απώτερο στόχο την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Ο ενθουσιασμός μας που προέρχεται από την αγάπη μας για τα παιδιά, η άρτια οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η ποιοτική εκπαίδευση μέσα από ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα παιδιά μας.

Όραμά μας είναι να αποτελέσει η εκπαιδευτική μας οικογένεια, καθοριστικό παράγοντα επίτευξης υψηλών επιδόσεων των παιδιών μας στο σχολείο και εισόδου τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επιλογής τους.

 
 
Παναγιώτης Παπαγεωργίου - Χρήστος Τσίρος
 
 
 
 
logo 
logo4
 
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
& Κέντρα Διά Βίου Μάθησης