Καλοκαιρινή Προετοιμασία

 

Καλοκαιρινή Προετοιμασία Φροντιστήριο

 

Καλοκαιρινά τμήματα Α', Β', Γ' Λυκείου, ΕΠΑΛ
... και θα δείτε τη διαφορά τον Σεπτέμβρη !!!

 

Η Καλοκαιρινή Προετοιμασία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη πορεία του μαθητή την επόμενη σχολική χρονιά. Τα παιδιά απαλλαγμένα από το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα του χειμώνα και το άγχος της βαθμολογίας, εμπεδώνουν πλήρως την ύλη, καλύπτουν τα κενά τους και προετοιμάζονται καλύτερα και ουσιαστικότερα για την επόμενη τάξη.

Ειδικά για τα θερινά μαθήματα της νέας Γ' Λυκείου, η καλοκαιρινή προετοιμασία έχει διάρκεια 6 εβδομάδες (Ιούνιος - μέσα Ιουλίου) + 1 εβδομάδα  (τελευταία του Αυγούστου) στην οποία γράφουμε τα διαγωνίσματα. Τα μαθήματα και οι ώρες των καλοκαιρινών τμημάτων είναι ίδια με των χειμερινών. 

 

   Δείτε τα "Μαθήματα - Ώρες - Δίδακτρα" της Γ' Λυκείου ...   

 

Οι εγγραφές για την Καλοκαιρινή Προετοιμασία ξεκινάνε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Τα μαθήματα αρχίζουν τις πρώτες ημέρες Ιουνίου, μετά τις ενδοσχολικές εξετάσειςΚαλέστε καθημερινά από τις 14:00 - 21:00 στο τηλέφωνο της γραμματείας 211.411.2118 για περισσότερες πληροφορίες.        

 
 

 Pedio Gnosis Ekpaideytikos Organismos

Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας με επάρκεια και αξιοπιστία και η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής αξίας μέσα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Για μας η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής.

Ενημερωθείτε άμεσα

 

 Endiaferomai

 Διεύθυνση Κεντρικών 

Μαραθώνος 3, Περιστέρι Αττική

 Τηλεφωνικό Κέντρο 

 e-mail 

 Γ.Ε.Μ.Η. 

127513403000
Copyright © logo4-mini. All Rights Reserved.