Συμπλήρωση
Μηχανογραφικού

 

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Πανελλαδικών

 

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις, αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον ενός μαθητή και επισφραγίζει με καθοριστικό τρόπο την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που στο Πεδίο Γνώσης ξεκινά από την Α΄ Λυκείου και ολοκληρώνεται στην Γ' Λυκείου, με σεμινάρια, ημερίδες και ειδικά τεστ από εξειδικευμένους συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στους μαθητές της Γ' Λυκείου παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στη διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι υπεύθυνοι καθηγητές μας, βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους μαθητές και μέσα από εξατομικευμένες συναντήσεις με τους ίδιους και τις οικογένειές τους, παρέχουν όλες τις πληροφορίες για τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις διαφορές, τις αντιστοιχίες των πανεπιστημιακών τμημάτων και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας.       

 
 

 Pedio Gnosis Ekpaideytikos Organismos

Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας με επάρκεια και αξιοπιστία και η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής αξίας μέσα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Για μας η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής.

Ενημερωθείτε άμεσα

 

 Endiaferomai

 Διεύθυνση Κεντρικών 

Μαραθώνος 3, Περιστέρι Αττική

 Τηλεφωνικό Κέντρο 

 e-mail 

 Γ.Ε.Μ.Η. 

127513403000
Copyright © logo4-mini. All Rights Reserved.