Πληροφορική

Πιστοποίηση ECDL - Vellum

 

Στο Πεδίο Γνώσης προσφέρουμε πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων για τηνΠιστοποίηση ECDL - Vellum απόκτηση του “Πιστοποιητικού Vellum Diploma in IT Skills” με το οποίο πιστοποιούνται οι ψηφιακές σας δεξιότητες που θα χρειαστείτε στη μελλοντική σας επαγγελματική καριέρα.

Στην εποχή που ζούμε, η πληροφορική αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική ανάπτυξη. Είτε ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον κλάδο της τεχνολογίας, είτε θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη χρήση του υπολογιστή, είτε θέλετε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για κάποια προκήρυξη δημοσίου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσετε.

Τι προσφέρουμε:

bullet orange Δωρεάν μαθήματα για την απόκτηση του πιστοποιητικού Vellum Diploma in IT Skills σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους απόφοιτους του φροντιστηρίου μας.

bullet orange Το πιστοποιητικό Vellum Diploma in IT Skills είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, πληροί τα κριτήρια της Κ.Υ.Α. υπ’ αριθ. 33198/Κ6/2023 – ΦΕΚ 1961/τ. Β/27-03-2023 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγκυρα πιστοποιητικά Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για τις προκηρύξεις δημόσιων οργανισμών και του ΑΣΕΠ.

bullet orange Το φροντιστήριο Πεδίο Γνώσης είναι πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο γεγονός που σημαίνει ότι τις εξετάσεις πιστοποίησης θα τις δώσετε στις γνώριμες αίθουσές του, παρουσία επιτηρητών του υπουργείου και του φορέα πιστοποίησης.

bullet orange Το πιστοποιητικό Vellum Diploma in IT Skills αφορά το λογισμικό του MS Office και καλύπτει τις παρακάτω ενότητες:

bullet orange Χρήση του Υπολογιστή και ∆ιαχείριση Αρχείων (Microsoft Windows)

bullet orange Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word)

bullet orange Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)

bullet orange Υπηρεσίες ∆ιαδικτύου (Internet & Microsoft Outlook)

bullet orange Παρουσιάσεις(Microsoft Power Point)

bullet orange Βάσεις ∆εδομένων (Microsoft Access)

 office 01

 

Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Ελάτε στα μαθήματά μας και αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας.

 
 

 Pedio Gnosis Ekpaideytikos Organismos

Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών μας με επάρκεια και αξιοπιστία και η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής αξίας μέσα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Για μας η εκπαίδευση είναι τρόπος ζωής.

Ενημερωθείτε άμεσα

 

 Endiaferomai

 Διεύθυνση Κεντρικών 

Μαραθώνος 3, Περιστέρι Αττική

 Τηλεφωνικό Κέντρο 

 e-mail 

 Γ.Ε.Μ.Η. 

127513403000
Copyright © logo4-mini. All Rights Reserved.